ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μικροεπισκευές αυτοκινήτων χωρίς βαφή!

Στην εταιρεία Auto Beauty PDR, στην Αθήνα, επισκευάζουμε το όχημά σας, εξαφανίζοντας:

 • βαθουλώματα και λακκούβες από χαλάζι.
 • ζημιές παρκαρίσματος και άλλα μικροχτυπήματα.  

 

Κι όλα αυτά, με τη μέθοδο PDR, χωρίς βαφή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

 • Μέθοδος PDR Χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή μέθοδο PDR, χωρίς βαφή, που βοηθά να διατηρηθεί η αξία του οχήματος.

 • 100% Εγγυημένη Επιτυχία Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα της εργασίας μας και σας δίνουμε εγγύηση γι’ αυτό.

 • Μαζικές επιδιορθώσεις Αναλαμβάνουμε μαζικές ζημιές από χαλάζι ακόμα και σε όλη την Ελλάδα (και επισκεπτόμαστε την περιοχή σας).

 • Κάλυψη από ασφαλιστικές Αναλαμβάνουμε τα διαδικαστικά με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

 • Υψηλή τεχνογνωσία Η μέθοδος PDR, ως προηγμένη μέθοδος, απαιτεί υψηλή εξειδίκευση και γνώση, την οποία κατέχει το προσωπικό μας.

 • Αναλαμβάνουμε ποικιλία ζημιών Επισκευάζουμε ποικίλες ζημιές, βαθουλώματα και χτυπήματα, χωρίς βαφή! Αρκεί να μην έχει καταστραφεί το εργοστασιακό χρώμα.

Μέθοδος PDR (Paintless Dent Repair)

Σχεδόν κάθε αυτοκίνητο, είτε πρόκειται για καινούργιο είτε για μεταχειρισμένο, φέρει συνήθως περισσότερα από ένα βαθουλώματα που προκλήθηκαν από χτύπημα, βανδαλισμό ή από χαλαζόπτωση. Τα βαθουλώματα αυτά επιβαρύνουν αρνητικά την αισθητική εικόνα του αυτοκινήτου και μειώνουν σε σημαντικό βαθμό την αξία του, κατά τη διάρκεια της πώλησής του. Η επισκευή στο φανοποιείο αφενός στοιχίζει αρκετά, αφετέρου μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα.

Με τη μέθοδο PDR (Paintless Dent Repair) επιτυγχάνεται χωρίς βαφή:

 • επισκευή αυτοκινήτου από χαλάζι (βαθουλώματα, μικρά χτυπήματα, ζημιές)
 • επισκευή αυτοκινήτου από χτυπήματα και λακκούβες που δεν παρουσιάζουν γδάρσιμο στο βερνίκι (είτε λόγω παρκαρίσματος είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο)
 • επισκευή αυτοκινήτου από τσαλακώματα, εξογκώματα.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, στην Auto Beauty PDR, στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία με πιέσεις και μασάζ της λαμαρίνας:

 • πιέζουν απαλά τα βαθουλώματα εσωτερικά
 • και, τελικώς, τα εξαφανίζουν με απόλυτη επιτυχία 100%.

Χωρίς την κλασική μέθοδο φανοποιίας,

επισκευή χωρίς στοκάρισμα/χωρίς βαφή!

Πλεονεκτήματα PDR:

Δεν καλύπτει τη ζημιά, την εξαφανίζει!

Παραμένει ανέπαφο το χρώμα!

Διατηρεί το αυθεντικό βερνίκι!

Το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του!

Εγγύηση καλής εργασίας 100%!

Περισσότερα για το PDR - Paintless Dent Removal (μικροεπισκευές χωρίς βαφή):

 

Αν και για τον περισσότερο κόσμο, κυρίως στην Ελλάδα, παρουσιάζεται ως νέα τεχνική, ουσιαστικά το PDR εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις γραμμές παραγωγής των Ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων πριν από 60 χρόνια. Δεν ήταν διαδεδομένο μέχρι και τις αρχές του 1980. Το PDR βρήκε το δρόμο του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και μετά προς την Αγγλία. Έγινε πολύ γρήγορα, παγκοσμίως, η προτιμώμενη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων, καθώς και για την αποκατάσταση από το τσαλάκωμα λαμαρινών (από μικροατυχήματα).

 

Χρησιμοποιώντας ειδικά εξελιγμένα εργαλεία, γίνεται ολική κυριολεκτικά επαναφορά του οχήματος στην αρχική του κατάσταση μέσα σε λίγη ώρα, βελτιστοποιώντας το χρόνο προς όφελος του πελάτη. Δεν υπάρχει πολυήμερη παραμονή του αυτοκινήτου σε χώρο συνεργείου.

Είναι ένα επαναστατικό σύστημα που εξαλείφει τα βαθουλώματα από μικρά χτυπήματα, είτε αυτά είναι πολλαπλά και διασπαρμένα λόγω χαλαζόπτωσης, είτε βρίσκονται σε μεμονωμένα σημεία (ακόμα και σε δύσκολες νευρώσεις της επιφάνειας του αυτοκινήτου).